Un angajat al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Prahova este suspectat de luare de mită, procurorii făcând, joi seară, percheziţii la biroul acestuia din cadrul instituţiei, la domiciliul şi în maşina suspectului, dar şi la locuinţele unor presupuşi complici ai acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova fac, joi seară, percheziţii la sediul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Prahova, în biroul unui angajat suspectat de luare de mită.

Descinderi au loc şi la locuinţa suspectului, fiind percheziţionat, totdată, şi autoturismul acestuia, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, angajatul suspectat că primea mită pentru a urgenta încheierea documentelor de înmatriculare a autovehiculelor nu a fost dus la audieri la sediul Parchetului, percheziţiile nefiind finalizate, au precizat sursele citate.

În paralel cu acţiunea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti fac percheziţii la domiciliile unor presupuşi complici ai angajatului Serviciului de înmatriculări auto, întrucît se pare că este vorba despre o reţea care funcţiona pentru a-i favoriza pe unii dintre ce care doreau să înmatriculeze mai repede autovehicule.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.