Procurorii au publicat, miercuri, portretul robot al al tinerei care a fost găsită carbonizată într-o valiză, pe un câmp din judeţul Giurgiu, şi cer ajutor pentru identificarea ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Portretul robot al unei persoane de sex feminin, găsită incendiată în data de 30.10.2020, pe marginea D.N. 6, între localităţile Valea Plopilor si Ghimpaţi. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112”, au transmis, miercuri, procurorii.

Potrivit acestora, victima avea între 20 şi 30 de ani, cel mult 1,65 metri înălţime, 50-55 de kilograme şi corpolenţă atletică.

Expertiza a mai stabilit că femeia avea părul şaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici, depărtate, iar dinţii în stare bună, fără carii, compleţi, cu excepţia dintelui incisiv mic dreapta-sus, care lipseşte.

Anchetatrii au stabilit că purta 35-36 la încălţăminte, nu avea cicatrice sau tatuaje şi avea sâni mici, subdezvoltaţi în raport cu corpul.

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost găsit, vineri seară, pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu.

Trupul ar fi fost găsit pe fragmentele unei valize.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, la aceasta participând şi specialişti criminalişti de la Poliţia Română. Victima era legată cu sârmă şi ar fi fost deja moartă când a fost pusă în valiză, conform unor surse judiciare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.