Persoane necunoscute au pătruns în clădirea Rectoratului Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului "Regele Mihai I" din Timişoara şi au încercat să fure un seif, pe care să îl transporte cu o roabă, însă nu au reuşit să îl scoată din clădire. Totuşi, au furat dintr-o cutie metalică 8.000 de lei, iar poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe făptaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Timişoara au deschis, marţi, o anchetă, după ce persoane necunoscute au pătruns în clădirea Universtăţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului "Regele Mihai I", de unde au încercat să fure un seif cu bani şi acte. Hoţii au pătruns în interior forţând uşa.

Camera de supraveghere aflată deasupra intrării a fost răsucită în aşa fel încât persoanele respective să nu fie surprinse.

Hoţii au adus cu ei şi o roabă în care au pus cu greu seiful şi l-au cărat până la demisol. La un moment dat, roata de la roabă s-a dezumflat pe drum, sub greutatea casei de bani. Ajunşi la demisol, atacatorii au pus în dreptul unui pervaz un scaun şi au încercat să scoată seiful din clădire, însă nu au reuşit şi l-au abandonat.

Ulterior, angajaţii universităţii au descoperit că, dintr-o altă cutie metalică, aflată în casierie, au dispărut aproximativ 8.000 de lei.

Poliţiştii îi caută acum pe hoţi şi încearcă să recupereze prejudiciul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.