Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat, marţi, că ancheta de la Arad continuă, iar toate structurile MAI conlucrează pentru a oferi procurorului de caz tot ce cere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Parchetul General coordonează ancheta de la Arad. Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date, legat de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori”, a afirmat, marţi, Lucian Bode.

Ministrul de interne a precizat că au fost implicate toate structurile MAI.

”Vreau să ştiţi că am implicat toate struturile MAI pentru a livra tot ceea ce procurori de caz solicită. Date concrete din dosar nu pot să ofer, dar şi în aceste zile aceste cercetări continuă”, a mai afirmat Bode.

Omul de afaeri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp după ce a plecat de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.