Poliţiştii din Vâlcea au demarat o anchetă, după ce au fost sesizaţi că sediul Primăriei Grădiştea a fost spart. Persoane necunoscute au sustras bani dintr-un seif, dar deocamdată nu se cunoaşte valoarea pagubei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul dimineţii, colegii de la Postul de Poliţie Grădiştea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în timpul nopţii, persoane necunscute au pătruns prin efracţie în sediul Primăriei Grădiştea, în casierie, şi au spart un seif aflat acolo. Nu ştim momentan la cât se ridică prejudiciul.”, au transmis, luni, poliţiştii din Vâlcea.

Potrivit acestora, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, insoţiţi de câinele de urmă, fac cercetări la faţa locului. 

Poliţiştii au mai precizat că Primăria Grădiştea este dotată cu camere, urmând a fi verificate imaginile surprinse de acestea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.