Conducerea Poliţiei Capitalei a declanşat un control la Arestul Central, în urma unor informaţii apărute în spaţiul public privind o presupusă relaţie între o persoană aflată în arest şi un angajat al structurii de Reţinere şi Arestare Preventivă, a anunţat Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei arată, într-un comunicat de presă, că persoana încarcerată desfăşoară activităţi neremunerate la locul de deţinere, iar în ceea ce priveşte relaţia pe care aceasta ar avea-o cu un angajat al  structurii de Reţinere şi Arestare Preventivă, au fost declanşate de urgenţă verificări, prin Serviciul Control al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că este vizat de această anchetă şeful Biroului Drepturi şi Evidenţă, care ar fi avut o relaţie cu o femeie judecată după ce şi-ar fi exploatat sexual fiica. Ea se afşă în arest din data de 18 martie 2016 şi a fost condamnată pe fond la nouă ani şi jumătate de închisoare pentru viol după ce şi-ar fi exploatat sexual fiica. Sursele citate au precizat că scandalul ar fi izbucnit după ce asupra femeii ar fi fost descoperit un test de sarcină. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.