Poliţiştii şi procurorii au făcut, marţi, 56 de perchezuţii în judeţele Maramureş şi Cluj, la persoane suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc. 15 persoane sunt suspectate că au constriuit o grupare care vindea cristal către tineri, unii elevi, din Sighetu Marmaţiei. 30 de persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 28 noiembrie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, au pus în aplicare 56 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Maramureş şi Cluj şi 25 de mandate de aducere, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi  trafic de droguri de mare risc”, anunţă, marţi seară, DIICOT şi IGPR.

Sursele citate au precizat că 15 persoane, constituite într-un grup infracţional organizat, ar fi vândut, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, diferite cantităţi de cristal (3-CMC şi 4-CMC, droguri de mare risc), preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmaţiei şi localităţile limitrofe.

Peste 30 de persoane au fost duse pentru audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.