Poliţiştii i-au aplicat 5 puncte de amendă conducătorului microbuzului care transporta 8 persoane, printre care trei copii, implicat într-un accident rutier în judeţul Hunedoara, după ce a derapat şi a ieşit de pe carosabil. Maşina avea cauciucuri de vară pe roţile din faţă, iar pe cele din spate avea anvelope de iarnă uzate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducătorul auto a fost sancţionat cu 5 puncte de amendă şi ridicarea certificatului de  înmatriculare”, a transmis IPJ Hunedoara.

De asemenea, poliţiştii spun că microbuzul nu avea anvelope potrivite pentru iarnă.

”Pe faţă erau montate anvelopele de vară, iar pe puntea spate erau anvelopele de iarnă, însă cu un grad de uzură peste cel admis”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

Un microbuz care transporta opt persoane, printre care şi trei copii, s-a răsturnat la marginea drumului, în localitatea Balşa din judeţul Hunedoara, lângă Geoagiu. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

”În urma accidentului au rezultat 3 victime, persoane adulte, conştiente, cărora li s-au acordat primele îngrijiri şi apoi au fost preluate de echipajele SMURD şi ale SAJ pentru a fi transportate la Spitalul Orăştie”, a transmis ISU Hunedoara.

De asemenea, autorităţile din judeţul Hunedoara, prefectul Marian Călin Petru şi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, au solicitat  verificări privind acţiunea de deszăpezire a drumurilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.