O ambulanţă cu trei pacienţi care mergeau la dializă a fost implicată, joi, într-un accident în judeţul Vâlcea. În autoturismul cu care s-a lovit autospeciala este o femeie gravidă, dar nu sunt persoane încarcerate. Şoferul ambulanţei, femeia însărcinată şi cei trei pacienţi au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Astăzi, în jurul orei 17:00,  Poliţia oraşului Băbeni a fost sesizată cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, o ambulanţă pentru transport persoane, în timp ce transporta trei pacienţi,  în localitatea Frânceşti, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani”, a transmis Poliţia Vâlcea. 

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului de ambulanţă, a celor trei pacienţi, cât şi rănirea pasagerului dreapta faţă ( femeie, 34 de ani) din autoturism.

”Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au mai precizat poliţiştii. 
 
 În continuare, poliţiştii încearcă să stabilească cum s-a produs accidentul. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier produs pe raza comunei Francesti, între o ambulantţă pentru transport cu 4 persoane (3 pacienţi dializati plus sofer) şi un autoturism cu două persoane, dintre care o gravid”, a transmis, joi, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că nu sunt persoane încarcerate.

La locul accidentului intervin mai multe echipaje medicale, atât de la SMURD, cât şi de la SAJ.

De asemenea, intervin mai multe echipaje de pompieri şi de poliţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.