O ambulanţă aflată în misiune, care transporta un bărbat de 36 de ani către Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost implicată, joi seară, într-un accident rutier în municipiul Sibiu. Autospeciala a fost lovită de o maşină condusă de o femeie de 39 de ani care a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident de circulaţie produs pe Şoseaua Alba Iulia, din municipiul Sibiu. Este vorba despre o coliziune între o autospecială aparţinând SAJ Sibiu şi un autoturism, ambele conduse spre centru”, a transmis, joi seară, Poliţia Sibiu.

Sursa citată a prfecizat că ambulanţa circula în regim prioritar, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, transportând un pacient, adult.

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 39 de ani. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii evenimentului”, au mai transmis poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că pacientul care era transportat la spital de către echipajul SAJ a fost preluat de către un echipaj SMURD, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. De asemenea, a fost transportată femeia care a provocat accidentul.

”Echipajul SAJ nu a suferit vătămări corporale în urma incidentului”, au mai precizat oficialii Serviciului de Ambulanţă.

ISU Sibiu a precizat că pacientul care se afla în Amulanţă era un bărbat de 36 de ani care era transportat spre Unitatea de Primiri Urgenţe. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.