O ambarcaţiune cu patru persoane la bord, printre care şi doi copii, s-a aflat în pericol de scufundare sâmbătă după-amiază, la Mamaia. Trei dintre persoane au fost salvate de pe yacht de salvamari, cu sky-jeturile, iar ambarcaţiunea respectivă, cu conducătorul acesteia la bord, este tractată în Portul Tomis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, autorităţile au fost anunţate, sâmbătă după-amiază, despre faptul că o ambarcaţiune ar fi în pericol de scufundare la intrarea în staţiunea Mamaia dinspre Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat ambarcaţiunea Targa din Portul Tomis, o ambulanţă Smurd B şi o ambarcaţiune a ARSVOM. 

La bordul navei se aflau patru persoane, printre care şi doi copii. O femeie şi cei doi copii au fost salvaţi cu skyjet-uri de către salvamari, iar la bordul ambarcaţiunii a rămas conducătorul acesteia. Ambarcaţiunea este tractată spre Portul Tomis de nava ARSVOM, însoţită de ambarcaţiunea inspectoratului. Cele patru persoane nu au nevoie de îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.