Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit, marţi după-amiază, pentru salvarea a două persoane, aflate într-o ambarcaţiune care nu se mai putea deplasa pe mare deoarece suportul cârmei se rupsese.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat, marţi, intervenţia unei nave SAR din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, pentru a acorda asistenţă unei ambarcaţiuni aflate în dificultate pe mare.
 
”La bordul ambarcaţiunii IRINI, tip «pleasure craft», două persoane de naţionalitate română solicită ajutorul pentru a ajunge la mal. Ambarcaţiunea se află în imposibilitate de a se mai deplasa, deoarece suportul cârmei s-a rupt, iar condiţiile meteo sunt nefavorabile, cu marea agitată”, au precizat reprezentanţii ARSVOM. â
 
Sursa citată a menţionat că nava SAR Ares s-a deplasat cu o viteza de 20 noduri spre locul indicat de MRCC.
 
La ora 16:15, Sar Ares a luat la remorca ambarcaţiunea împreună cu cele doua persoane şi se îndreaptă cu acestea spre Portul Constanţa, cu o viteză de 6 noduri.
 
Atât cele două persoane cât şi ambarcaţiunea acestora se află în siguranţă, a menţionat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.