Locatarii unui bloc din Timişoara au sunat la numărul de urgenţe 112, după ce au simţit un miros înţepător pe casa scării. Medicii ajunţi la faţa locului au evaluat două femei care se simţeau rău. A intervenit şi un echipaj CBRN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a întâmplat, luni seară, pe Intrarea Castanilor de pe Calea Şagului, din Timişoara. Locatarii unui bloc de locuinţe au sunat la numărul de urgenţe 112 să anunţe că se simte un miros înţepător pe casa scării, cel mai probabil de insecticid.
 
Echipajele medicale ajunse la faţa locului au evaluat două femei care s-au simţit rău, dar care nu au avut nevoie de a fi transportate la spital
 
Locatarii le-au spus anchetatorilor că este posibil ca doi vecini de la primul etaj al imobilului ar fi stropit împotriva ploşniţelor, însă aceştia au negat.
 
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au intervenit şi cu un echipaj CBRN care a făcut o serie de măsurători, însă nu a depistat vreo valoare a vreunei substanţe care să nu fie în parametrii de siguranţă.
 
Forţele de intervenţie s-au retras în jurul orei 20.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.