Un bărbat a leşinat într-o secţie de votare din sectorul 3 al Capitalei, după ce i s-a făcut rău, iar echipajele de prim-ajutor care au ajuns acolo au fost nevoite să constate decesul acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, incidentul a fost sesizat printr-un apel la 112, prin care s-a anunţat că, într-o secţie de votare din Sectorul 3, un bărbat a acuzat o stare de rău şi a leşinat.

"La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul", a arătat Sarca.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În Bucureşti, aproximativ 3.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alte forţe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne acţionează pentru buna desfăşurare a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.