Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anunţat că, înainte de deschiderea secţiilor de votare, un poliţist din judeţul Gorj a raportat că a tras accidental cu arma din dotare într-o încăpere alăturată secţiei de votare pe care o păzea. Nu au existat victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un poliţist din judeţul Gorj a raportat faptul că, după preluarea pazei unei secţii de votare, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, alta decât cea în care este amplasată secţia de votare, a executat în mod accidental un foc de armă. Incidentul s-a produs înainte de deschiderea secţiei de vot. Nu au rezultat decât pagube materiale”, a anunţat, duminică, Monica Dajbog într-o declaraţie de presă. 
 
Potrivit acesteia, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul IPJ pentru a efectua verificări cu privire la acest incident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.