Poliţiştii din Alba Iulia fac verificări după ce o femeie de 72 de ani a murit la căminul pentru vârstnici din Sântimbru, unde era instituţionalizată. Cauzele decesului ar putea fi medicale, la o primă examinare nefiind găsite urme de violenţă pe trupul femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 18 august 2023, în jurul orei 18.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că, la căminul de îngrijire a persoanelor vârstnice din comuna Sântimbru, judeţul Alba, o persoană a decedat, posibil din cauze medicale. Din primele cercetări, este vorba despre o femeie de 72 de ani, din Alba Iulia. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă”, a transmis IPJ Alba.

Trupul neînsufleţit al femeii, care era instituţionalizată la acel cămin, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.