Adolescentul în vârstă de 16 ani care a anunţat, luni şi marţi, prezenţa unor dispozitive explozive la două licee din Timişoara şi care şi în trecut a mai sezizat la numărul de urgenţe 112 amplasarea de bombe în mai multe locuri din oraş a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă, situată pe strada Corbului din municipiul Timişoara”, a anunţat IPJ Timiş, marţi seară.
 
Adolescentul a sunat, luni după-amiază, la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat amplasarea unei bombe la Liceul Catolic. După evacuarea mai multor persoane şi după câteva ore de căutări, poliţiştii au stabilit că e o alarmă falsă.
 
Marţi, acelaşi adolescent a anunţat tot la numărul de urgenţe 112 prezenţa unui dispozitiv exploziv la Liceul Sanitar ”Ana Aslan” din Timişoara. După ce aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din clădirea instituţiei de învăţământ şi după minute bune de căutări, poliţiştii au stabilit că, din nou, este vorba despre o alarmă falsă.
 
În decursul acestui an, acelaşi adolescent a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat prezenţa unei bombe la Liceul Catolic, în final dovedindu-se că este o alarmă falsă. Tot el a anunţat prezenţa unei bombe ”la Bega”, astfel că poliţiştii au căutat un posibil dispozitiv exploziv atât la Magazinul Bega, cât şi la Maternitatea Bega. De fiecare dată, el a fost amendat, după ce a fost depistat de poliţişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.