O adolescentă de 13 ani din Timişoara este căutată de poliţişti după ce luni dimineaţă a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Ea s-ar fi certat cu persoane din familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări pentru găsirea unei adolescente 13 ani, dispărută din Timişoara.

”În data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, Oancea Petronela-Andreea a plecat la şcoală, pe strada Şcolii, din municipiul Timişoara, iar după terminarea cursurilor, în jurul orei 15:00, nu a mai revenit la domiciliu până în prezent”, a transmis, marţi, IPJ Timiş.

Potrivit unor surse, fata a fost prezentă luni la şcoală. Ea ar fi avut o ceartă cu membri ai familiei.

Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele ei: înălţime 1,50 de metri, ochi albaştri, păr lung, culoare şaten, aproximativ 45 de kilograme. Fata era îmbrăcată cu o bluză sport neagră, pantaloni de trening negri, adidaşi negri cu roşu.

Persoanele care pot oferi detalii despre fata dispărută sunt rugate să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.