Un adolescent de 15 ani din Maramureş este căutat de poliţiştii constănţeni după ce a dispărut dintr-un camping din Eforie Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Politiei staţiunii Eforie au fost sesizaţi despre dispariţia lui Emanuel Samuel Marcus, de 15 ani, din judeţul Maramureş.

La data de 31 iulie, în jurul orei 19.00, acesta a plecat dintr-un camping din staţiunea Eforie Nord şi nu a mai revenit până în prezent. El are o înălţime de 175 de centimetri, constituţie normală, ochi căprui, păr şaten. Dispariţia a fost anunţată de tatăl adolescentului pe data de 1 august.

La data plecării băiatul purta pantaloni bleumarin cu imprimeu verde, papuci şi tricou roşu.

Cetăţenii care pot furniza informaţii despre acesta sunt rugaţi de poliţişti să contacteze Poliţia staţiunii Eforie la telefon 0241.741.256 sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, telefon 0241.611.634.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.