Un adolescent de 14 ani din Deva este cercetat de către poliţişti, fiind acuzat de tâlhărie, În luna iunie, ar fi agresat un băiat de aceeaşi vârstă, iar când acesta era căzut la pământ i-ar fi scotocit prin buzunare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 04 septembrie 2023, Poliţia Municipiului Deva s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul lunii iunie 2023, un minor în vârstă de 14 ani a fost agresat fizic de un alt minor, în vârstă de 14 ani, din Deva, în timp ce se afla pe un teren din municipiul Deva”, a transmis, marţi, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, după comiterea agresiunii, îndemnat de un alt tânăr, minorul de 14 ani a scotocit buzunarele victimei, cu scopul de a-i sustrage bunuri.

”În urma activităţilor investigative, poliţiştii l-au depistat pe minorul bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de tâlhărie, care a fost condus la sediul Poliţiei, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii faptei şi a luării măsurilor legale”, a mai precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.