Poliţiştii merg pe Autostrada Soarelui cu o maşină cu aparat radar neinscripţionată, pentru a-i prinde pe şoferii care circulă cu viteză, într-o singură zi fiind reţinute 12 permise de conducere pentru depăşirea vitezei cu mai mult de 50 de kilometri pe oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Română spune că a apelat la acest mijloc de acţiune pentru siguranţa traficului rutier şi salvarea de vieţi, precizând că se adaptează permanent "la situaţia din teren”.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale care au mers cu maşina cu radar neinscripţionată pe Autostrada Soarelui au depistat, în 18 august, 20 de şoferi care au încălcat regulile de circulaţie şi au reţinut 12 permise de conducere, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de kilometri pe oră.

Acţiunile cu autospeciala neinscripţionată continuă atât în acest weekend, cât şi în perioada următoare, pentru siguranţa celor care merg pe Autostrada Soarelui, a precizat Poliţia Română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.