Acopeişul unui restaurant din Vaslui a fost luat de vânt în timpul unei furtuni, fiind purtat peste o sută de metri. A lovit o benzinărie, dărâmând un dieseltank şi fisurând un rezervor încărcat cu trei tone de GPL. De asemenea, o maşină a fost distrusă. O altă bucată de acoperiş a lovit un autobuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Pompierii militari din judeţul Vaslui au fost solicitaţi să intervină în şase localităţi, în general, pentru degajarea acoperişurilor luate de vânt, precum şi a arborilor prăbuşiţi pe şosea ori locuinţe”, anunţă ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că, în municipiul Vaslui, pompierii au intervenit pentru degajarea acoperişului unui restaurant care a fost purtat de vânt peste 100 metri.

”O parte din acoperiş a căzut peste o benzinărie, dărâmând un dieseltank şi fisurând un rezervor încărcat cu trei tone de GPL. De asemena, acoperişul căzut în perimetrul benzinăriei a avariat un autoturism şi un stand selfwash”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, cealaltă parte a acoperişului a căzut peste un autobuz în care se aflau patru persoane.

”Persoanele aflate în interiorul mijlocului de transport în comun au fost evaluate, însă doar două dintre acestea au avut nevoie de prim ajutor. Ulterior, conducătorul autovehiculului şi un pasager au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a mai transmis ISU Vaslui.  

De asemenea, în municipiul Vaslui, pompierii au intervenit pentru degajarea altor două acoperişuri, dar şi pentru degajarea unor arbori care au blocat traficul pe mai multe străzi.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină şi în localităţile Mărăşeni, Ivăneşti, Huşi, Buhăieşti şi Vineţeşti, pentru degajare unor arbori căzuţi pe carosabil.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.