Un bărbat de 47 de ani din judeţul Caraş-Severin, cu permis de port-armă, dar fără autorizaţie de vânătoare, a rănit cu arma un tânăr de 24 de ani. Bărbatul a anunţat anonim incidentul la 112, dar a susţinut că victima s-a rănit singură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi prin apel 112 de către o persoană anonimă despre faptul că un vânător s-a împuşcat accidental. Din primele verificări, poliţiştii l-au identificat pe apelant, un bărbat de 47 de ani, din comuna Teregova, care, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe raza localităţii Rusca, într-un fond de vânătoare, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, ar fi efectuat uz de armă fără drept, rănindu-l pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova”, a transmis, luni, IPJ Caraş-Severin.  

Sursa citată a precizat că, ulterior, bărbatul de 47 de ani l-ar fi transportat pe cel de 24 de ani, de la locul evenimentului până la intrarea în localitatea Rusca, unde a fost preluat de către părinţi, transportat la domiciliu şi apoi la spital, tânărul fiind rănit în zona toracelui şi a piciorului drept. 

”Bărbatul de 47 de ani figurează ca deţinător de permis de armă, iar de la domiciliul acestuia poliţiştii au ridicat 3 arme de vânătoare, una cu glonţ şi două cu alice. De asemenea, şi cel de 24 de ani figurează ca deţinător legal de armă, de la acesta poliţiştii ridicând 2 arme de vânătoare”, a mai precizat sursa citată.   

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, uzul de armă fără drept şi braconaj. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.