Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar o femeie a fost rănită, în urma unui accident produs, duminică după-amiază, în Pasajul Unirii din Capitală. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este oprită în pasaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit comisarului şef Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră a Capitalei, maşina în care se aflau victimele s-a lovit de unul dintre stâlpii pasajului, pe sensul către cartierul Tineretului.

Cele două persoane au fost găsite încarcerate. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost scos de către echipele de intervenţie în stare foarte gravă, inconştient, şi s-au făcut manevre de resuscitare fără succes, fiind declarat decesul.

Femeia, care se afla la volan, a fost descarcerată şi ea şi este în stare stabilă, fiind preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital, a declarat Adrian Marin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

La intervenţie au luat parte două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială de stingere a incendiilor, cu apă şi spumă, şi trei ambulanţe.

Din primele cercetări, accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.