Un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea băut, a provocat, marţi, un accident după ce nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie pe o stradă din Timişoara şi a acroşat o altă maşină, care circula regulamentar. În urma impactului, un copil de 8 ani a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un tânăr în vârstă de 19 ani a condus un autoturism pe banda 1 pe strada Cloşca, dinspre Săcălaz spre Timişoara, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe banda 2, pe acelaşi sens de mers”, a transmis IPJ Timiş.
 
În urma accidentului, un copil în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
 
”Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului în vârstă de 48 de ani, iar în cazul tânărului de 19 ani a rezultat o valoare de 0,54  mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Timiş.
 
Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.