Două autovehicule s-au ciocnit violent, marţi dimineaţă, pe drumul naţional 1, în apropiere de Ploieşti, unul dintre ele răsturnându-se pe carosabil, iar al doilea ieşind în decor. În urma impactului, separatoarele din beton care despart cele două sensuri de circulaţie ale drumului au fost dărâmate. Unul dintre şoferii implicaţi este beat, arată rezultatele testelor făcute la locul accidentului de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, testul cu aparatul etilotest a arătat, pentru şoferul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Accidentul a avut loc la kilometrul 69+300 al drumului naţional 1. 
 
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, în dreptul localităţii Păuleşti din judeţul Prahova, unde un autoturism şi o camionetă încărcată cu aparate electronice s-au ciocnit violent.
 
În urma impactului, camioneta s-a răsturnat, iar autoturismul a fost proiectat în afara şoselei.
 
FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova
 
Cinci persoane se aflau în cele două autovehicule, una dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe sensul de mers dinspre Braşov către Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.