Două persoane au fost rănite, joi seară, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti. Este vorba despre doi bărbaţi, care au fost loviţi de o maşină, cel mai probabil fiind vorba despre neacordare de prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 30 Noiembrie, în jurul orei 17.20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie. Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Şos. Fundeni, dinspre Şos. Colentina către Şos. Pantelimon, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr.  161, a surprins şi accidentat doi pietoni”, anunţă, joi seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea celor doi pietoni, doi bărbaţi în vârstă de 38, respectiv 20 de ani.

”Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatele etilotest şi DrugTest, rezultatele indicate fiind “zero” pentru consumul de băuturi alcoolice şi “negativ” pentru consumul de substanţe interzise”, a mai transmis sursa citată.

În continuare, poliţiştii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului de circulaţie.

Surse din anchetă au precizat că, din primele date, pare a fi vorba despre o neacordare de prioritate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.