Două autovehicule s-au ciocnit, joi, pe Centura Bucureşti, pe sensul Bragadiru – Chitila, iar două persoane – tată şi fiu – au fost resuscitate. Bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 25 aprilie a.c., în jurul orelor 11:33, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DNCB din zona satului Rudeni s a produs un accident rutier în care a fost implicate două autovehicule. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Chitila şi ai  Serviciului Rutier Ilfov, care au  constat că în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a două persoane, respectiv un bărbat şi fiul acestuia, care se aflau într-unul dintre cele două autoturisme. Echipajele medicale sosite la faţa locului au acordat manevrele de resuscitare celor două victime, pentru bărbatul respectiv(conducător auto), declarând ulterior decesul, iar minorul a fost transportat la un spital din Bucureşti”, a transmis IPJ Ilfov. 

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
 
Surse oficiale au precizat că bărbatul decedat are aproximativ 35 de ani, iar fiul său are 13 ani, fiind transportat la spital. 

ŞTRIE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DNCB (Centura Bucureşti) pe sensul Bragadiru – Chitila, în zona localităţii Dragomireşti-Deal, judeţul Ilfov, din cauza unui accident între o autoutilitară şi un autoturism”, a transmis, joi, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că două persoane care se aflau în autoturism necesită îngrijiri medicale, fiind supuse manevrelor de resuscitare.

Surse oficiale au precizat, pentru News.ro, că sunt răniţi doi bărbaţi - tată şi fiu.

La faţa locului este un elicopter SMURD şi echipamen medicale.

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din Chitila şi poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov sunt la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.