Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, la ieşirea de pe autostrada A1, spre Margina, judeţul Timiş, fiind implicate patru maşini şi un TIR. În total, 11 persoane se aflau în autoturisme şi în autotren, iar o femeie a fost rănită. Traficul este restricţionat, desfăşurându-se dirijat pe banda de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost solicitaţi să intervină entru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1, km 428 (ieşire la Margina). 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş
 
”A fost alertată Staţia de Pompieri Făget şi trimişi la locul intervenţiei 8 subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. În accidentul rutier au fost implicate 1 autotren şi 4 autoturisme, cu 11 persoane, dintre care 10 adulţi şi un minor. În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a fost transportată de ambulanţa SMURD către Spitalul orăşenesc Făget”, a transmis ISU Timiş.
 
FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş
 
Un pompier-alpinist, care era în drum spre Bucureşti, a intervenit cu un stingător, întrucât portbagajul unui autoturism implicat în accidentul rutier fumega.

Potrivit Centrului Infotrafic, este oprită circulaţia pe cele două benzi de rulare, traficul desfăşurându-se dirijat, pe banda de urgenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.