Un accident în care au fost implicate două tramvaie a avut loc, miercuri seară, la Timişoara, în apropierea Spitalului Judeţean. În urma impactului, o femeie de 57 de ani care conducea unul dintre tramvaie şi o fată de 17 ani, pasageră, au fost rănite şi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în apropierea Spitalului Judeţean Timişoara.
 
Cele două tramvaie s-au lovit faţă-spate, fiind pe acelaşi sens de mers.
 
”O femeie în vârstă de 57 de ani a condus un tramvai pe Bulevardul Liviu Rebreanu pe linia cu nr. 8, iar în staţia Sudului ar fi intrat în coliziune cu un tramvai condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani. În urma impactului au rezultat 2 victime, respectiv femeia în vârstă de 57 de ani şi o minoră în vârstă de 17 ani, pasageră în tramvaiul condus de femeia în vârstă de 57 de ani”, a transmis IPJ Timiş.
 
Ambii vatmani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Vatmanul celuilalt tramvai a refuzat transportul la spital.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.