CFR anunţă, miercuri seară, că, în zona Roşiorii de Vede, unde a avut loc accidentul între un tren de pasageri şi un marfar, una dintre linii este în continuare blocată de două vagoane încărcate cu autoturisme avariate. Traficul de călători nu este, însă, afectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doar linia 5 este încă ocupata cu două vagoane încărcate cu autoturisme avariate. Traficul feroviar de călatori nu a fost şi nu este afectat, deoarece s-a desfăşurat pe liniile 1,2 si 3, linii destinate doar traficului de călători”, a transmis, miercuri seară, CFR, în legătură cu accidentul de tren din judeţul Teleorman.

Potrivit sursei citate, liniile 4, 5 si 6 sunt linii doar pentru trenurile de marfă.

”Linia 5 va fi redeschisă după ce vagoanele respective vor fi luate de operatorul privat”, a mai transmis CFR.

Ancheta în legătură cu incidentul în care au fostb implicate douăn garnituri de tren este în plină desfăşurare, fiind făcute mai multe audieri.

Un tren de persoane a lovit violent, potrivit anchetatorilor, marfarul, iar 12 persoane au primit îngrijiri la faţa locului, patru fiind transportate la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.