Cinci persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc joi pe drumul naţional 71, între Târgovişte şi Sinaia, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit. Din cauza accidentului, circulaţia se desfăşoară restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN 71, în localitatea Fieni din judeţul Dâmboviţa. Conform centrului INFOTRAFIC al Poliţiei Române, o autoutilitară şi un autoturism au intrat în coliziune, în urma accidentului şase persoane suferind leziuni.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa transmite că cinci persoane au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. 
 La ora transmiterii acestei ştiri, în zona accidentului se circulă alternativ, traficul rutier fiind dirijat de către poliţişti. Centrul INFOTRAFIC estimează reluarea normală a circulaţiei în 45 de minute.
La locul accidentului intervin Garda Fieni cu o autospecială de intervenţie, o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Pucioasa cu o autospecială de intervenţie, o ambulanţă SMURD, o autospecială  de primă intervenţie şi comandă, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.