Un accident cu cu patru victime s-a produs, duminică, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. La misiune au participat două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Un bărbat de 33 de ani şi trei tinere au fost transferaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Muncii. În accident au fost implicate două autoturisme.

Din primele informaţii primite de la faţa locului, într-un autoturism sunt blocate două victime, conştiente şi cooperante.

Salvatorii lucrează pentru extragerea lor. Iau parte la misiune două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi una SAJ. Misiunea este în dinamică. 

Victimele vor fi transportate la spital. Este vorba de un bărbat de 33 de ani şi trei tinere. Două dintre acestea au 18 ani şi 17 ani. Cu toţii sunt conştienţi şi cooperanţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.