Incendiul de la un depozit de legume şi fructe din Afumaţi, Ilfov, în urma căruia o persoană a fost găsită carbonizată, iar alta a fost rănită, fiind transportată la spital, a fost stins după mai mult de şapte ore de când a fost semnalat la 112, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Incendiul din Afumaţi a fost lichidat la ora 9.10", a declarat, duminică dimineaţă, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, precizând că la faţa locului rămân două maşini de pompieri, pentru a supraveghea zona.

O persoană a fost carbonizată, iar alta rănită, fiind transportată la spital, în urma incendiului care a cuprins depozitul de legume şi fructe din Afumaţi. Incendiul a fost anunţat la 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00.

"La sosirea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la întregul depozit. Având în vedere pericolul de prăbuşire a elementelor de construcţie, s-a acţionat perimetral, pe toate laturile clădirii, fără a se pătrunde în interior. Au intervenit peste 25 de echipaje de pompieri (18 autospeciale de stingere, trei autoscări, două descarcerări, patru ambulanţe SMURD)", a mai spus Adrian Marin.

El a adăugat că suprafaţa estimată a fi afectată este de 2.000 de metri pătraţi. La ora 06:00, pompierii încă lucrau din exterior pentru lichidarea ultimelor focare.

"În urma verificărilor, a fost găsită o persoană carbonizată în unul dintre spaţiile depozitului. O altă persoană, un bărbat de 30 ani, ca urmare a expunerii la fum, a fost transportat de o ambulanţă SMURD la Spitalul Floreasca", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Marin a menţionat că, în momentul transportului la spital, starea rănitului era bună, bărbatul fiind conştient şi stabil. Cauza care a condus la producerea incendiului nu a fost încă stabilită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.