Star Wars Day este sărbătorită de fanii din întreaga lume pe 4 mai. Fanii pot revedea fiecare moment de neratat din întreaga Saga Skywalker, de la prima intrare a lui Luke până la lupta finală a lui Rey cu Kylo Ren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt disponibile producţii originale precum: „Andor”, „Obi-Wan Kenobi” şi fenomenul global „The Mandalorian”. În curând vor apărea noi seriale, inclusiv „Ahsoka” şi „The Acolyte”. Există şi animaţii mult îndrăgite, cum ar fi „Lotul Rău/The Bad Batch”, „Războiul Stelelor: Rebelii” / „Star Wars: Rebels” şi „Războiul Clonelor” / „The Clone Wars”, plus „Zen – Grogu şi ghemotoacele de praf” / „Zen - Grogu şi Dust Bunnies”, un scurtmetraj de la Studio Ghibli.

Printre noutăţile din acest an pentru 4 mai se numără un serial de animaţie pentru copii, „Războiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi” („Star Wars: Young Jedi Adventures”), ce îi urmăreşte pe tinerii Jedi în timp ce studiază căile Forţei, şi al doilea sezon din „Războiul Stelelor: Viziuni” („Star Wars: Visions”), nouă scurtmetraje noi de la nouă studiouri din întreaga lume, inclusiv „Aardman” şi „Triggerfish”. Apeland la cele mai captivante stiluri de animaţie dintr-o varietate de ţări şi culturi, cel de-al doilea sezon oferă o nouă perspectivă dinamică asupra miturilor istorice ale „Star Wars”.

De asemenea, Disney+ a anunţat că lansează pe 4 mai cu ocazia Zilei Star Wars „Maggie Simpson aproape în „Rogue One"", un nou scurtmetraj din „The Simpsons". În cadrul scurtmetrajului, Homer o pierde pe Maggie, care se urcă în căruciorul plutitor al lui Grogu pentru o aventură prin galaxie. Înfruntând o escadrilă de avioane imperiale TIE, Maggie aduce bătălia în Springfield în acest scurtmetraj epic care celebrează tot ce înseamnă „Războiul Stelelor”. „Maggie Simpson aproape în „Rogue One"" este cel mai recent dintr-o colecţie de scurtmetraje din „The Simpsons” create exclusiv pentru Disney+.

Anul acesta se împlinesc, de asemenea, 40 de ani de la lansarea în cinematografe a filmului „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi” („Star Wars: Return of the Jedi”). Ultimul episod al trilogiei originale continuă să încânte o nouă generaţie de fani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.