Ziua Internaţională ”Star Wars” va fi celebrată pentru al doilea an consecutiv în România, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, pe 4 mai, informează organizatorii evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grand Cinema & More îi invită pe fanii francizei ”Star Wars”, copii sau adulţi, miercuri, 4 mai, începând cu orele 17.00, în foaierul cinematografului, pentru a celebra această zi specială şi pentru a participa în mod activ la antrenamentele Jedi, susţinute de membrii fan-clubului Star Wars Romania.

4 mai este ziua pe care fanii ”Star Wars” au ales-o pentru a sărbători toate lucrurile care formează universul acestei francize. Fanii din întreaga lume sărbătoresc această zi fie prin publicarea de conţinuturi cu şi despre ”Star Wars” pe reţelele de socializare, fie organizând petreceri de vizionare a seriei ”Star Wars”, îmbrăcând costume şi haine ale personajelor principale din filmele acestei serii cinematografice sau îmbogăţindu-şi colecţiile, cumpărând diverse jocuri şi jucării ”Star Wars”.

În foaierul cinematografului Grand Cinema & More, fanii seriei vor avea la dispoziţie o întreagă zonă destinată activităţilor ”Star Wars”: o zonă de colorat şi activităţi ”Star Wars”, unde copiii îşi vor putea confecţiona diverse obiecte, măsuţe cu piese Lego, unde cei mici vor construi propriul lor univers, dar şi o zona de joacă cu figurinele din film. Totodată, decorul stelar va constitui locul ideal pentru fotografii, pe care participanţii le vor primi apoi în formă tipărită. 

Detalii despre eveniment şi programul complet al activităţilor pot fi consultate pe site-ul www.grandentertainment.ro.

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi şi are o capacitate de 2.600 de locuri. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile de vizibilitate şi locurile confortabile permit vizionarea filmelor la o calitate premium.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.