Ziua Cinematografelor va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, anunţă Asociaţia Operatorilor de Cinema, în parteneriat şi cu sprijinul Ministerului Culturii. După numărul record de spectatori înregistrat în 2022, mai mulţi operatori s-au alăturat iniţiativei, iar cinefilii se vor putea de oferte promoţionale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de oraşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinematografele care vor găzdui evenimentul de sâmbătă sunt: Cinema City (10 lei pentru filmele în orice format), Cineplexx, Happy Cinema, Inspire Cinema, Cinemax, CINEMA - Centrul Cultural ''Ion Besoiu'' şi Cinema Profesor Ioan Manole.

Din programul acestora, publicul va putea alege filme care au depăşit recorduri de încasări în ultimele luni, dar şi producţii noi sau filme de familie.

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment şi în topul preferinţelor românilor ca opţiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experienţa Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colţ al ţării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioşi de poveşti ecranizate şi a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat Jacob Borover, preşedinte Asociaţiei Operatorilor de Cinema.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.