Zilele Constanţei vor fi sărbătorite, la sfârşitul acestei săptămâni, cu întreceri sportive, printre care Maratonul Nisipului, şi concerte susţinute de artişti precum Carla’s Dreams, Alexandra Stan şi Manuel Riva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Primăriei, manifestările prilejuite de Zilele Constanţei debutează, vineri, de la ora 20.30, cu spectacolul ”Scene din viaţa lui Constantin cel Mare”. Acesta va avea loc în zona ruinelor străvechiului Tomis de lângă Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“.  Din distribuţie fac parte Marius Bodochi, Maia Morgenstern, Liliana Hodorogea, Mircea Rusu, Radu Niculescu, Tomi Cristin, Silviu Mircescu, Catinca Hanţiu.
 
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Spectacolul va fi prezentat şi sâmbătă, de la ora 20.30.
 
Ziua de sâmbătă debutează cu Maratonul Nisipurilor care pentru prima oara se va desfăşura pe plaja din Constanţa, până înainte de pandemie având loc în Mamaia. La startul competiţiei sportive, care are mai multe probe, alergare pe distanţa de 5 kilometri, 10 kilometri, 21 de kilometri şi 42 de kilometri, s-au înscris peste 800 de sportivi. 
 
De asemenea, alte activităţi sportive vor avea loc, sâmbătă şi duminică, pe bulevardul Tomis, în faţa Primăriei Constanţa. 
 
Un alt cros este programat sâmbătă, de la ora 17.00, în centrul vechi al Constanţei, cu plecare de pe faleza Cazinoului şi sosirea în Piaţa Ovidiu. Tot pe faleza Cazinoului, de la ora 17.30, va putea fi ascultată muzică de fanfară, în interpretarea Fanfarei “Muzica Apelor”. 
 
De la ora 20.30, artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski vor susţine un spectacol în parcul din faţa teatrului. 
 
O oră mai târziu, în Piaţa Ovidiu, este programat un concert susţinut de Barbarossa Samba Group, Carla’s Dreams, DJ Manuel Riva, Alexandra Stan.
 
Duminică, de la ora 17.00, constănţenii sunt aşteptaţi la un spectacol de muzică folk, ei putând urmând pe faleza Cazinoului un recital al lui Walter Ghicolescu.
 
Manifestările prilejuite de Zilele Constanţei se vor încheia cu un spectacol al artiştilor Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" în parcul din faţa instituţiei de cultură.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.