Prima expoziţie cu iluminat decorativ din Bucureşti a fost invadată de vizitatori, de Ziua Naţională. Cei mici şi cei mari s-au plimbat prin cel mai lung tunel luminat din Europa, 200 de metri lungime cu 320.000 de leduri, au răspuns întrebărilor unui joc cu tema "Alice în Ţara Minunilor", la finalul căruia au primit un cadou, şi au făcut fotografii lângă instalaţiile luminoase cu Alice, iepurele, pisica de Cheshire, omida, petrecerea cu ceai a pălărierului şi, bineînţeles, castelul reginei de Cupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia este deschisă zilnic, timp de patru luni, în timpul orelor de după-amiază, inclusiv în weekend şi de sărbători, până în 3 martie 2024. 

Atracţii: scene tematice, instalaţii artistice şi puncte foto, copaci iluminaţi, precum şi spectacole de lumini şi multimedia unice. Vizitatorii vor putea admira şi interacţiona cu diferite forme de artă luminoasă şi se vor întâlni cu elemente şi personaje din lumea magică a lui Alice. 

Grădinile de lumini sunt expoziţii tematice organizate în aer liber pline de poveşti multimedia uimitoare spuse cu ajutorul luminii şi muzicii, un eveniment special care combină arta luminoasă cu frumuseţea naturii. 

Vizitatorii se vor putea plimba prin gradină admirând instalaţiile luminoase. Spectacolele de lumini şi sunet în care instalaţiile luminoase sunt sincronizate cu muzica şi efectele sonore vor crea o experienţă multi-senzorială.

Biletele de intrare pot fi achiziţionate de pe pagina Garden of Lights şi din reţeaua iabilet.ro. Pe lângă biletele cu o singură intrare există şi varianta de abonament de sezon, valabil pentru toate cele patru luni ale expoziţiei.

Preţul biletelor este între 1,50 şi 125 de lei. 

„Misiunea noastră este să oferim experienţe magice folosind lumina şi sunetul. Prin tehnologie şi creativitate, construim spaţii încântătoare care le permit oamenilor să se bucure de timp de calitate alături de cei dragi şi să se elibereze de rutina vieţii de zi cu zi. Suntem încântaţi să fim prezenţi anul acesta la Bucureşti unde vom transforma superba gradină botanică Dimitrie Brandza în lumea minunată a lui Alice”, a declarat Michal Chojnacki, CEO of Wonderful Lighting.

Compania Wonderful Lighting are sediul în oraşul Gdynia din Polonia şi oferă servicii de iluminat profesional pentru Crăciun şi spectacole multimedia de lumină şi sunet pentru municipalităţi, centre comerciale, hoteluri, restaurante, parcuri şi grădini botanice. Datorită cooperării cu compania americană S4 Lights, este singura companie din Europa care are acces la produse RGB multimedia unice, cum ar fi Pixel Pines - brazi de Crăciun multimedia şi multe alte produse de iluminat care sunt folosite pentru a crea spectacole de lumini impresionante. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.