Zboruri în baloane cu aer cald din mai multe ţări, concerte şi jeep safari fac parte din programul Air Sensation Festival care va avea loc, între 18 şi 20 august, la Ocna Sibiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, zborurile în baloane cu aer cald din mai multe ţări vor fi organizate din 17 august, de două ori pe zi, la răsăritul şi la apusul soarelui, până în 20 august. Zborul de aproximativ 10 km deasupra localităţilor Ocna Sibiului, Topârcea, Alămor şi Mândra va dura aproximativ o oră.

Line-up-ul musical pregătit pentru această ediţie îi include pe DJ-ii Lucian Slot, Gojira şi Andre Rizo. Sâmbătă, pe scenă vor urca Jonnessey&Aner, Christian Lepah, Rhem şi Slot. De asemenea, Boeru şi Sami Shihadeh vor fi prezenţi pe scena principală. În weekend, petrecerea va avea loc şi la înălţime pentru că DJ-ii vor mixa muzică şi din balon.

Air Sensation Festival va include activităţi şi la sol. Printre acestea se numără zboruri cu balonul ancorat care va fi ridicat la o înălţime de 30 de metri. Cei mici vor putea participa la activităţi în cadrul Kids Zone, în timp ce pasionaţii de sport vor putea să-şi demonstreze abilităţile într-o partidă de beach volley sau să încerce o plimbare cu jeep-urile.

Participanţii se vor putea caza în camping, pentru a admira lacurile sărate de la Ocna Sibiului. Corturile pentru două persoane sunt incluse în limita stocului pregătit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.