Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, a anunţat, sâmbătă, că va lansa pe 7 septembrie o melodie înregistrată în colaborare cu Sia, intitulată ”Dusk Till Dawn”, al cărei videoclip este realizat de Marc Webb, regizorul filmelor ”Uimitorul Om-Păianjen/ The Amazing Spider-Man” şi ”500 de zile cu Summer/ (500) Days of Summer”, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zayn Malik a anunţat lansarea melodiei printr-un mesaj publicat, sâmbătă, pe Instagram: ” #DuskTillDawn ft Sia. 7 septembrie”.

În videoclipul piesei va apărea actriţa Jemima Kirke, cunoscută din serialul de televiziune ”Girls”. 

În aprilie, Zayn Malik a lansat piesa ”Still Got Time”, realizată în colaborare cu PartyNextDoor, aceasta fiind prima melodie din cel de-al doilea album al său, pe care urmează să îl lanseze.

Într-un interviu acordat recent, cântăreţul a spus că următorul său album va fi mai ”organizat”. ”Consider că mi-am dezvoltat capacitatea de a compune, pentru că am exersat mult”, a spus artistul.

Zayn Malik a părăsit trupa One Direction în martie 2015. El a devenit primul cântăreţ solo britanic, după George Michael, al cărui album de debut a ajuns pe primul loc în topul american Billboard. Primul său album, ”Mind of Mine”, lansat pe 25 martie, a debutat pe prima poziţie în topul Billboard 200, cu vânzări de 157.000 de copii.

Cântăreţul este, totodată, primul artist britanic al cărui album de debut a intrat direct pe primul loc în topul american, după ce trupa britanică One Direction a reuşit aceeaşi performanţă, cu discul ”Up All Night”, în 2012.

Zayn Malik, în vârstă de 24 de ani, a debutat pe primul loc şi în clasamentul UK Albums Charts. Precedentul artist care a realizat această dublă performanţă a fost Susan Boyle, cu albumul ”I Dreamed a Dream”, în 2009.

Artistul va fi coproducător, alături de Dick Wolf, al unui serial de televiziune pentru NBC, ”Boys”, despre viaţa într-o trupă de băieţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.