Wyclef Jean, Dub Pistols şi Looptroop Rockers sunt capete de afiş ale Creative Fest 2017, care va avea loc între 22 şi 24 septembrie la Romexpo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima zi a festivalului de artă şi cultură urbană organizat de Primăria Capitalei, pe scenă vor urca Pistol cu Capse, Grimus, Coma, Viţa de Vie şi Dub Pistols.

Looptroop Rockers şi Delinquent Habits concertează în cea de-a doua zi a evenimentului, iar Wyclef Jean încheie festivalul.

Wyclef Jean a devenit cunoscut ca membru al grupului Fugees, pe care l-a înfiinţat la finalul anilor 1980. A colaborat cu numeroşi artişti, între care Carlos Santana, Shakira şi Claudette Ortiz. A ales cariera solo în 1997, iar cel de-al optulea album de studio al său - ”Carnival Vol. III: The Fall & Rise of a Refugee” - urmează să fie lansat vineri. Muzicianul de origine haitiană a fost recompensat cu trei premii Grammy, unul dintre acestea la categoria ”albumul anului” pentru ”Supernatural” (Santana), al cărui producător a fost.

Grupul hip-hop suedez Looptroop Rockers revine în România pentru a sărbători 25 de ani de la înfiinţare. Primul album de studio, ”Modern Day City Symphony”, a fost lansat în 2000, iar membrii grupului au avut, de asemenea, proiecte solo. Anul acesta, pentru a marca un sfert de secol, Looptroop Rockers a decis să lanseze în fiecare săptămână, timp de 25 de săptămâni câte o piesă.

Accesul la festival este liber şi se va face începând cu ora 16.00, pe la intrările A şi B ale Romexpo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.