Studioul Warner Bros. cheltuieşte aproximativ 25 de milioane de dolari pe reluarea filmărilor unor scene pentru filmul ”Justice League”, care au loc de aproximativ două luni în Londra şi Los Angeles, potrivit unor surse apropiate producţiei, informează variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La fel ca ”The Avengers”, ”Justice League” prezintă un grup de supereroi care se unesc pentru a salva lumea. Aceştia sunt interpretaţi de unii dintre cei mai solicitaţi actori de la Hollywood, motiv pentru care au apărut probleme în legătură cu programarea filmărilor suplimentare, care se întind, astfel, pe o perioadă mai lungă.

Pentru filmele hollywoodiene se obişnuieşte să fie programate câteva săptămâni pentru reluarea filmărilor unor scene, dar acestea costă în mod normal între 6 şi 10 milioane de dolari, durează una sau două săptămâni şi nu ridică mari probleme în legătură cu programul stabilit.

Deşi actori precum Ben Affleck şi Gal Gadot, care interpretează rolurile Batman, respectiv Wonder Woman, nu lucrează deocamdată la niciun alt proiect, alţi membri ai distribuţiei, precum Ezra Miller (The Flash) şi Henry Cavill (Man of Steel), au întâmpinat dificultăţi în a se conforma programului pentru reluarea filmărilor anumitor scene.

Ezra Miller şi-a reluat rolul în cel de-al doilea film “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, pentru care filmările au început în această vară, în timp ce Henry Cavill se aştepta să poată încheia filmările pentru cel de-aş şaselea film din seria ”Mission: Impossible” înainte de a participa la filmările suplimentare. Actorul trebuie să poarte mustaţă în această producţie, detaliu care va trebui să fie înlăturat digital în ”Justice League”, în post-producţie.

O altă problemă a filmului este legată de acordarea creditului pentru regie. Joss Whedon s-a ocupat de acest proiect timp de mai multe luni, pentru a realiza filmările suplimentare şi a finaliza pelicula, înlocuindu-l pe regizorul Zack Snyder, care s-a retras din proiect, după ce fiica lui s-a sinucis în luna martie. Joss Whedon nu va avea titlul de coregizor, potrivit unei surse, dar i-ar putea fi acordat credit pentru producţie sau scenariu.

Filmul ”Justice League” ar urma să aibă premiera pe 17 noiembrie în Statele Unite ale Americii, potrivit imdb.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.