Studioul american Warner Bros. a decis să nu mai lanseze superproducţia "Batgirl", cu Leslie Grace în rol principal, în cinematografe sau pe platformele de streaming, un caz unic în istoria blockbusterelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit mass-media americane, proietul, cu un buget de 90 de milioane de dolari, care a fost realizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah ("Bad Boys 3", "Ms. Marvel"), a fost aprobat în 2021 şi trebuia să fie difuzat anul acesta pe HBO Max. 

Filmul fusese făcut special pentru streaming, în speranţa de a atrage abonaţi pe HBO Max. El a fost vârful de lance al unei strategii menite să aducă universul DC în televiziune (sunt planificate mai multe seriale derivate din "The Batman").

Această schimbare de strategie este legată de plecarea fostului CEO al WarnerMedia, Jason Kilar, şi de implicarea înlocuitorului său, David Zaslav, care doreşte să concentreze activităţile studioului în cinematografe.

Un alt film - de asemenea aproape terminat - a fost o victimă colaterală a acestei noi strategii: desenul animat "Scoob!: Holiday Haunt", o continuare a lui "Scoob!" (2020).

Foarte aşteptat de fanii DC Comics, "Batgirl" pune în scenă pentru prima dată aventurile celebrei supereroine. Actriţa Leslie Grace a fost aleasă în rol şi îi are alături pe J.K. Simmons (Gordon), Brendan Fraser (ticălosul Firefly) şi Michael Keaton (Batman).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.