Thrillerul „Vikingul/ The Northman”, regizat de Robert Egers, cu Alexander Skarsgård în rol principal, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul Robert Eggers („The Witch”, „The Lighthouse”) aduce pe marile ecrane „Vikingul” cu Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe şi Björk.

„Vikingul” este un thriller epic despre răzbunare care explorează cât de departe poate merge un prinţ viking pentru a căuta dreptate pentru tatăl său ucis.

Lungmetrajul a fost vizionat 30.136 de spectatori şi a avut încasări de 768.033 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Pe locul doi s-a menţinut „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” în al patrulea weekend de la debut, generând venituri de 257.763 de lei. 

După cinci weekenduri de la premieră, „Sonic the Hedgehog 2” se află pe locul trei. Filmul de familie a fost văzut de 11.875 de spectatori şi a adunat venituri de 249.195 de lei. 

„Băieţii răi” a rămas pe patru, în al treilea weekend de la debut, după ce a fost vizionat de 11.644 de spectatori şi a avut încasări de 232.826 de lei. 

Comedia de acţiune „Oraşul pierdut” s-a menţinut pe cinci, în al şaselea weekend de la premieră, generând 188.408 lei. 

Animaţia „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului” a coborât pe locul şase de pe prima poziţie, în al doilea weekend de la lansare, având încasări de 150.444 de lei. 

În clasamentul românesc de weekend, „Morbius” a ajuns pe şapte, în al cincilea weekend de la premieră. Filmul cu Jared Leto a fost vizionat de 5.743 de spectatori şi a avut încasări de 139.194 lei. 

Filmul de animaţie „Roşu aprins” a coborât şapte locuri, până pe opt, în al optulea weekend de la debut, cu 115.675 de lei. 

Lungmetrajul de acţiune „Ambulanţa: Salvare contracronometru”, cu Jake Gyllenhaal, a urcat pe nouă, în al şaptelea weekend de la lansare. A avut încasări de 27.676 de lei şi a fost văzut de 1.072 de spectatori. 

Pe ultima poziţie se clasează „Uncharted”, cu Tom Holland, Mark Wahlberg, după 11 weekenduri de la premieră. Filmul a fost vizionat de 1.100 de spectatori şi a acumulat 27.656 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.