Videoclipul piesei „Treat You Better” a cântăreţului canadian Shawn Mendes a depăşit pragul de 2 miliarde de vizionări pe YouTube, aflându-se acum în lista celor mai puţin de 50 de titluri care au reuşit performanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul „Treat You Better” a fost lansat în iunie 2016.

Piesa scrisă împreună cu Teddy Geiger şi Scott Harris este inclusă pe „Illuminate”, al doilea album de studio al cântăreţului. Cea mai înaltă poziţie pe care a ocupat-o în topul Billboard al single-urilor a fost a şasea.

Mendes, în vârstă de 22 de ani, a lansat la începutul acestei luni al patrulea album de studio, „Wonder”, care a debutat pe primul loc în Billboard 200.

Cu peste 50 de miliarde de accesări pe toate platformele de streaming şi mai mult de 8,6 miliarde de vizualizari pe YouTube, Mendes este unul dintre cei mai populari artişti. În 2017 şi 2018, a condus topul Billboard 21 Under 21 şi a fost inclus şi în lista 30 Under 30 a revistei Forbes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.