Jurnalistul Larry King a depus actele pentru a divorţa de cea de-a şaptea soţie, Shawn Southwick, după 22 de ani de mariaj, informează People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

King, acum în vârstă de 85 de ani, s-a căsătorit cu Southwick, în vârstă de 59 de ani, în septembrie 1997. Ei au împreună doi fii: Chance (20) şi Cannon (19).

Potrivit The Blast, King a depus documentele marţi la o curte de justiţie din Los Angeles. El a motivat diferenţe ireconciliabile, iar 6 iunie 2019 a fost trecută ca dată a separării.

Aparent, căsnicia lor a fost una cu probleme. Surse au declarat pentru People că, în 2016, King era afectat de zvonurile privind o relaţie extraconjugală pe care o avea soţia lui, fostă cântăreaţă şi prezentatoare TV. Cei doi au negat apoi zvonurile că divorţează.

Nu este prima dată când vedeta de televiziune depune actele de divorţ. A mai făcut asta în 2010, după ce National Enquirer a scris că Southwick avea o relaţie cu un antrenor de baseball, Hector Penate. Acesta din urmă a recunoscut, dar cuplul a decis să rămână împreună.

Dacă King a mai fost căsătorit cu şase femei, Southwick se afla acum la al doilea mariaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.