După performanţa aclamată a artistelor Shakira şi Jennifer Lopez de la finala NFL Super Bowl din Miami, duminică seară, vânzările tuturor albumelor lor au înregistrat o creştere de 893% doar în Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului de specialitate Billboard, întregul catalog al celor două cântăreţe a profitat de această expunere mediatică - şi nu doar melodiile interpretate pe scena de la Miami, printre care "Whenever, Wherever", "Hips Don't Lie", "Get Right", "Jenny From The Block".

Vânzările au avut un salt de 893% doar în Statele Unite. În total, 21.000 de descărcări online au fost înregistrate pe 2 februarie, faţă de 2.000 pe 1 februarie. 

Doar Shakira a înregistrat o creştere de 957%, cu 13.000 de descărcări. Este de notat şi o creştere de 800% pentru Jennifer Lopez, cu 8.000 de descărcări. 

Cele două staruri au cucerit telespectatorii prin coregrafii foarte bine sincronizate, melodii celebre, mişcări complexe, care au fost transformate în Gif-uri pe reţelele de socializare, şi chiar o secvenţă de dans la bară. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.