Biletele pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” de stand-up al umoristului Chris Rock au crescut după incidentul de duminică, de la gala Oscar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului de bilete TickPick, locurile pentru datele de spectacol din cadrul „Ego Death World Tour” au crescut după secvenţa în care Will Smith îl loveşte peste faţă pe umorist pe scena celei de-a 94-a ceremonii a premiilor Oscar. 

„Am vândut peste noapte mai multe bilete pentru a-l vedea pe Chris Rock decât în ultima lună la un loc”, au scris reprezentanţii site-ului pe Twitter. 

Potrivit publicaţiei americane Newsweek, preţurile biletelor pentru o masă la viitorul spectacol al lui Chris Rock, vineri, la Wilbur Theater din Boston, s-au vândut de la 338 dolari (308 de euro) luni dimineaţă la 450 de dolari (410 euro) într-o oră. De atunci, este sold-out. 

Chris Rock şi-a anunţat turneul pe Instagram la 23 februarie, cu promisiunea „unui material nou” şi a unui program „introspectiv” care va fi „foarte personal şi foarte comic”. 

Chris Rock şi Will Smith întreţin o ceartă de mai mulţi ani. Chris Rock a râs deja de Jada Pinkett Smith în 2016 pentru că nu a fost invitată la gala Oscar din acel an.

Will Smith - recompensat cu statueta Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din „King Richard”, a cerut scuze Academiei Americane de Film pentru altercaţie. Într-un mesaj publicat pe Instagram, actorul a recunoscut că a „depăşit limita” şi că este „jenat” de acţiunile lui după ce l-a lovit pe Chris Rock. 

Academia Americană de Film a anunţat luni, într-un comunicat, că nu este de acord cu violenţa în nicio formă şi a lansat o anchetă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.