Grupul britanic rock Uriah Heep va concerta la Hard Rock Cafe din Bucureşti pe 12 noiembrie, iar biletele costă 79 şi 115 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia a fost înfiinţată în 1969, la Londra, şi este considerată una dintre cele mai importante ale scenei rock britanice din anii 1970. Între cele mai cunoscute compoziţii ale trupei se numără „Gypsy", „Easy Livin`", „July Morning" şi „Lady in Black". Aceasta din urmă a făcut obiectul unei colaborări cu formaţia românească Iris, în 2002.

Grupul a lansat 24 de albume de studio, cel mai recent fiind „Totally Driven”, apărut în noiembrie 2015. În total, ele au fost vândute în peste 40 de milioane de copii la nivel mondial.

În prezent, trupa este formată din Mick Box (chitară, voce), Phil Lanzon (clape), Bernie Shaw (voce), Russell Gilbrook (tobe) şi Davey Rimmer (bas).

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate în format electronic, de pe iabilet.ro, la preţurile de 79 şi 115 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.